Velkommen til vakre Nord-Italia!

Dette er «Lake Iseo Experience»

Turister trekker mot områder nær sjø og travle strandpromenader. Italienerne trekker derimot til de vakre innsjøene i nord, og det er det en grunn til.

På denne reisen beveger du deg i det vakre nord italienske landskapet. Her finner du de vakreste innsjøer omkranset av smale svingete veier, perfekte for illsinte Ferrarier og Lamborghinier av ypperste sort. Her balanserer vi mellom luksus og det genuint ekte italienske.

Du vil bo på utsøkte hoteller i Relais stil. På denne reisen er alt inkludert, selvfølgelig. Det eneste du trenger å gjøre er å møte opp til oppgitte tider hvor profesjonelle sjåfører briefer om bilene, dagens ruter og opplevelsen som venter. Det venter også en liten ekstra opplevelse på denne turen. Vi skal ikke bare til land, men også til vanns. Det skal Riva sørge for.

Relais style hotell og Riva

På Lake Iseo Experience får du tilgang til de aller nyeste bilene fra bilprodusentenes produksjonslinjer. Her holdes det ikke tilbake på noe.

Biler tilgjengelig for denne opplevelsen

Lake Iseo Experience inkluderer:

  • 3 netter hotell på flotte Relais stil hoteller.
  • Ferrari / Lamborghini i 2 dager inkl. 200km per bil
  • Flyreise, transport t/r flyplass og drivstoff til biler
  • Lunsjer, middager med tilhørende drikke og «refreshments stops»
  • Riva båttur på Lake Iseo (Lago di Iseo)

Pris per person ved 2-10 personer er 75.000,- per person.

Velkommen til en opplevelse du aldri vil glemme. Ønsker du reise i 2022 og ønsker ytterligere detaljer? Vennligst kontakt ao@autopassion.no / 916 84 868.